dijous, 27 d’abril del 2017

Sant Jordi 17 a la Mallola

La Diada de Sant Jordi esdevé un esdeveniment cultural, artístic i lúdic molt important per al nostre centre cada any.
Aquest any ho hem celebrat amb una setmana d'activitat culturals, que alumnes i professorat preparem amb molta il·lusió. És per això que els volem compartir amb tots vosaltres.

Va ser una setmana de caos ordenat on els alumnes van participar en diferents tallers i activitats culturals.
Aquí podreu veure alguns reportatges dels esdeveniments que es van portar a terme.
Esperem que us agradi!

Teatre a la Mallola
Vam començar la setmana amb l'actuació de la companyia que lidera l'Albert Díaz Monge, ex alumne del nostre centre i el grup de teatre d'alumnes de la Mallola. Va ser la primera actuació dels nostres alumnes davant un públic i els volem felicitar molt sincerament a ells i a l'Albert per la bona feina que han fet. Aquí els podeu veure:



I algunes fotos de les actuacions:




































Taller de Castellers
El Txus, responsable tècnic de la Colla de Castellers d'Esplugues, va oferir un taller de manera desinteressada a l'alumnat de 1r i 2n. Els alumnes s'ho van passar d'allò més bé i van aconseguir fer una torre de 3. Aquí veieu les imatges:

 1r ESO
Castellers 1r ESO



2n ESO

Castellers 2n ESO




Taller de Malabars
El taller de Malabars adreçat a l'alumnat de 3r i 4t  va estar dirigit per l'especialista en circ Isard Solé.
Va ser una activitat en què tots van poder mostrar les seves destreses en els diferents àmbits del circ.












Diada de Sant Jordi

El dia 21 d'abril l'institut es va engalanar per celebrar la Diada de Sant Jordi amb el concurs literari i artístic  i les gimcanes que celebrem cada any.
El dia ens va acompanyar amb un temps magnífic per portar a terme les gimcanes.
El primer acte va ser el lliurament de premis  corresponents a les matèries de català, castellà i visual i plàstica de 1r i 2n mentre l'alumnat de 3r i 4t feien la gimcana. Després es van intercanviar els papers i van ser els alumnes de 3r i 4t qui recollien els premis i els de 1r i 2n es divertien de valent competint pel premi de la gimcana.
Per últim es va fer el lliurament de premis als alumnes de Batxillerat, que van elaborar uns textos d'una gran qualitat per al concurs literari. Aprofitem aquestes línies per agrair la participació en el jurat d'algunes mares i professorat voluntari d'altres matèries.
Volem agrair també als alumnes de 1r de Batxillerat la seva implicació en les gimcanes que  gràcies a ells van sortir genial! Al final tot l'alumnat va recollir un premi, gominoles, per la seva participació en les gimcanes.

Els alumnes de 1r A amb els alumnes Laura Ezcurra al violí i  Lucas López al piano ens van oferir una actuació musical memorable. Aquí podeu veure l'actuació:

Actuació musical SJ 17


Tot i que la qualitat de les fotos no és molt bona, a continuació podreu  veure un recull de fotos dels alumnes premiats al concurs literari i artístic:

Reportatge SJ 17

Records Vius
Un dels dies més especials per a l'institut és el dia que ens trobem avis i alumnes a l'institut tot celebrant Sant Jordi. A continuació podreu veure alguns moments d'aquesta celebració tan entranyable i especial per al nostre institut i alumnat de 3r.

Presentació Maite

Parlament autoritats

Parlament alumnes

Lliurament diplomes alumnes


Aquí teniu un avançament de les fotos que vam fer:































Esperem que us hagi agradat!














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada